Пн-Пт: с 9:00 до 19:00 Сб-Нд: вихідний
0 0
Шановні клієнти та партнери! Якщо ви не можете додзвонитися до нас, будь ласка, оформляйте замовлення онлайн, ми зв'яжемося з вами найближчим часом. Дякуємо за розуміння та терпіння!

Шестерня розподільного валу для аератора AL-KO 38 VLB двигуна 144F 414066

Відгуки:
(0)
  • Код товара: 21366
  • Виробник: AL-KO
  • Модель: 414066
  • Наявність: Є в наявності
Цена:
649 грн.
Миттєва розстрочка ПриватБанк
Сервісний центр

Ремонт та технічне обслуговування в сертифікованому сервісному центрі TORGPOST

Гарантія

Офіційна гарантія виробника

Купити шестерню розподільного валу для аератора Al-Ko 38 VLB двигуна 144F артикул 414066 можна в сервісному центрі Садовка у місті Київ.

Шестерня розподільного валу для аератора AL-KO 38 VLB - це запчастина, яка служить для приводу розподільного валу двигуна. Вона розташована на валу розподільного і взаємодіє з іншими зубчастими колесами в двигуні. Шестерня розподільного валу виготовляється з високоякісних матеріалів і має точну конструкцію для забезпечення оптимальної роботи двигуна. У разі зношування або поломки шестерні розподільного валу, двигун може працювати неправильно або навіть не працювати взагалі.

Заміна шестерні розподільного валу є необхідною процедурою при її поломці або зносі. Рекомендується замінювати шестерню розподільного валу тільки на оригінальну запчастину виробника, щоб забезпечити оптимальну роботу двигуна та гарантований термін служби.

Шестерня розподільного валу для аератора AL-KO 38 VLB двигуна 144F 414066, ,

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.