Пн-Пт: с 9:00 до 19:00 Сб-Нд: вихідний
0 0
Шановні клієнти та партнери! Якщо ви не можете додзвонитися до нас, будь ласка, оформляйте замовлення онлайн, ми зв'яжемося з вами найближчим часом. Дякуємо за розуміння та терпіння!

Кришка повітряного фільтра двигуна Briggs & Stratton - 281340

Відгуки:
(0)
  • Код товара: 20800
  • Виробник: Briggs&Stratton
  • Модель: 281340
  • Наявність: Є в наявності
Цена:
850 грн.
Миттєва розстрочка ПриватБанк
Сервісний центр

Ремонт та технічне обслуговування в сертифікованому сервісному центрі TORGPOST

Гарантія

Офіційна гарантія виробника

Купити кришку повітряного фільтра двигуна Briggs&Stratton артикул 281340 можна у сервісному центрі Садовка у місті Київ. Перед тим як купити запасну частину, проконсультуйтеся з нашими фахівцями по телефонам, вказаним на сайті з метою точного підбору оригінальної деталі.

Кришка повітряного фільтра Briggs & Stratton – це запчастина, яка призначена для використання в двигунах Briggs & Stratton, які використовуються у різних типах техніки. Кришка повітряного фільтра призначена для захисту повітряного фільтра від попадання бруду, пилу та інших частинок, які можуть пошкодити двигун. Кришка зазвичай виготовляється із міцного пластику та має спеціальний тримач, який дозволяє встановити фільтр у потрібному положенні.

Заміна кришки повітряного фільтра Briggs & Stratton 281340 рекомендується при появі тріщин або інших пошкоджень, які можуть призвести до попадання бруду та пилу у двигун, що може призвести до його поломки. Крім того, заміна кришки може бути необхідна, якщо фільтр не вдається встановити в потрібне положення або якщо кришка не щільно закривається.

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.