Пн-Пт: с 9:00 до 19:00 Сб-Нд: вихідний
0 0
Шановні клієнти та партнери! Якщо ви не можете додзвонитися до нас, будь ласка, оформляйте замовлення онлайн, ми зв'яжемося з вами найближчим часом. Дякуємо за розуміння та терпіння!

Асинхронний двигун газонокосарки

Асинхронний двигун газонокосарки

Асинхронний двигун газонокосарки

Асинхронний . Двигун, у якому частота обертання ротора не збігається із частотою обертів магнітного поля. Статор і ротор розділені повітряним прошарком, контактних кілець немає. Він простий за будовою, а це означає, що виготовити його не так складно та дорого, як синхронний.

В даний час асинхронні двигуни в газонокосарках застосовують дедалі частіше. При цьому ніж розміщують безпосередньо на валу двигуна. Виходить проста та досить надійна конструкція. Обмотки ротора немає. Щіток немає. Нічого складного і все нормально працює.

Плюси:

  • Проста конструкція. Не потрібне обслуговування. Легкий ремонт.
  • Невисока собівартість виготовлення та експлуатації.
  • Гріється менше. Навіть якщо нагріється, то продовжує працювати, втрачаючи при цьому оберти.

Мінуси:

  • ККД та коефіцієнт потужності нижче, ніж у синхронного двигуна.
  • Оберти залежать від мережі.
  • Дуже чутливий до стрибків напруги у стаціонарній мережі.

Сервісний центр проводить продаж, сервісне обслуговування, ремонт газонокосарки за адресою м. Київ, вул. Васильківська 1 . Купити газонокосарку з передпродажною підготовкою та проходженням інструктажу з експлуатації техніки можна тел: (097) 221-55-40

Асинхронний двигун, купити асинхронний двигун, газонокосарка, купити газонокосарку, ремонт газонокосарки

Коментарі
Схожі статті
09.12.2021
Газонокосарка – ремонт у Києві
Газонокосарка – ремонт у Києві
Сервісний центр інтернет - магазину Садівка проводить продаж, сервісне обслуговування, ремонт газонокосарки за адресою м. Київ, вул. Васильківська 1. Купити газонокосарку з передпродажною підготовкою та проходженням інструктажу з експлуатації техніки..
15.12.2021
Синхронний електродвигун газонокосарки
Синхронний електродвигун газонокосарки
Синхронний двигун завжди працює на постійній швидкості. З огляду на даного чинника, він застосовується там, де особливо потрібні стабільні обороти. У газонокосарках цей момент ключовим та необхідним не є. Ще синхронність важлива за великої потужності..
Рекомендовані товари
Продано
0
27 999 грн.
Нема в наявності